woensdag 17 maart 2010

Marouane Malouk - Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un


Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un

O Allah, vergeef hem, schenk Uw genade aan hem, schenk hem kracht en aanvaard zijn berouw. Schenk hem een voortreffelijke eindbestemming en maak zijn ingang naar het graf wijd. Reinig hem met water, sneeuw en hagel en zuiver hem van zijn zonden, zoals witte kleding van vlekken gereinigd wordt. Geef hem een beter onderkomen dan dat hij gekend heeft, een betere familie dan die hij gekend heeft en een betere echtgenote dan zijn echtgenote op aarde. Neem hem op in het paradijs en bescherm hem tegen de bestraffing van het graf en tegen de bestraffing van het hellevuur.
اللهُـمِّ اغْفِـرْ لَهُ وَارْحَمْـه وَعافِهِ وَاعْفُ عَنْـه وَأَكْـرِمْ نُزُلَـه وَوَسِّـعْ مُدْخَـلَه وَاغْسِلْـهُ بِالْمـاءِ وَالثَّـلْجِ وَالْبَـرَدْ وَنَقِّـهِ مِنَ الْخطـايا كَما نَـقّيْتَ الـثَّوْبُ الأَبْيَـضُ مِنَ الدَّنَـسْ وَأَبْـدِلْهُ داراً خَـيْراً مِنْ دارِه وَأَهْلاً خَـيْراً مِنْ أَهْلِـه وَزَوْجَـاً خَـيْراً مِنْ زَوْجِه وَأَدْخِـلْهُ الْجَـنَّة وَأَعِـذْهُ مِنْ عَذابِ القَـبْر وَعَذابِ النّـار

Inaa lilaahi wa inaa ilahi rajihoen.
Amateurvoetballer Marouane Malouk van DWV uit Noord is maandag overleden aan een hersenbloeding.

De 23-jarige voetballer werd zondagochtend getroffen door een hersenbloeding. Een operatie kort daarna in het AMC mocht niet meer baten. Malouk overleed maandag aan de gevolgen van de beroerte.

Clubgenoten van de voetballer hebben op internet een condoleanceregister geopend. Daarop schrijven zij: "Een vrolijke, sportieve sportvriend is niet meer. Wij zullen hem nooit vergeten."

DWV zal Malouk dinsdagavond in de clubkantine herdenken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten