woensdag 1 juli 2009

Sheick Albani huilt nadat hij te horen krijgt over een droom !


Eén van de vrome mensen had een droom over Shaykh Ibn Baaz vlak voor zijn dood... Over de Imaam, de Shaykh Abdoel-Aziez ibn Baaz moge Allah hem genadig zijn- vertelt een student van al-Albaanie m...
Eén van de vrome mensen had een droom over Shaykh Ibn Baaz vlak voor zijn dood...

Over de Imaam, de Shaykh Abdoel-Aziez ibn Baaz moge Allah hem genadig zijn- vertelt een student van al-Albaanie moge Allah hem genadig zijn- dat:

Eén van de vrome mensen onder ons in Syrië vlak voor de dood van Shaykh Ibn Baaz een droom had.

Hij zag twee sterren in de lucht die met een grote snelheid naar de aarde toekwamen. De eerste van de twee bereikte de aarde, terwijl de tweede dicht bij de aarde bleef.

Wat betreft de ster die de aarde had bereikt, deze maakte een verschrikkelijk geluid waardoor de mensen in paniek raakten en vroegen:Wat is het nieuws?

Toen werd hij (degene die de droom had) wakker en vroeg iemand die gekwalificeerd is in de interpretatie van dromen over deze droom.

De droomuitlegger zei: Dit is iets wat zal gebeuren, de mensen bevend achterlatend, en zijn effect zal ernstig zijn, daarna zal hij opgevolgd worden door het gelijke daarvan, en dat is de tweede ster.

Een korte tijd ging voorbij en het nieuws kwam van de dood van Shaykh Ibn Baaz moge Allah hem genadig zijn-, toen stierf Shaykh al-Albaanie moge Allah hem genadig zijn- een korte tijd daarna, en dat was de interpretatie van de tweede ster die vertraagd was in het bereiken van de tweede ster.

al-Imaam Ibn Baaz doeroes wa mawaaqif wa ibar blz. 98


De Uitlegger van de Qor-aan al-Allaamah Mohammad al-Amien ash-Shinqietie moge Allah hem genadig zijn -:

Ash-Shaykh Abdoel-Aziez al-Haddah zei:Inderdaad, al-Allaamah ash-Shinqietie heeft een vreemde bewondering voor ash-Shaykh al-Albaanie, zozeer dat wanneer hij hem voorbij ziet lopen, terwijl hij zich in zijn les in de Gewijde Moskee bevindt, hij zijn les onderbreekt en opstaat om hem te begroeten, uit eerbied voor hem.